Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Vratte nam nas starej Skyblock Sacred
Článek napsal Milujupipika123

Zdravim,

pisu vam za hodne hracu ktery na tomto serveru uz hraji pres 400 hodin a chci vam oznamit ze vase zmeny na skyblock sacred jsou uplne na nic. Smazte Prosim /ce vsichni se na nej stezuji a uz kvuli nemu odeslo X hracu z vaseho serveru Trenend.eu tady je anketa hrace @crackisthebest

https://gyazo.com/b08e53be4a7fb68413e72a0d80c2a58b

Vase zmeny jsou uplne blby, neni to modernizace je to wannabe skyblock dawn v2. Kdyz nekdo chce /ce pluginy a pinata party tak asi pujde na /skyblock dawn ne? nemyslite? Ty hraci co jsou na sacredu byli na sacredu protoze nechteli skyblock dawn. Znicili jste to ted uplne. Ta nova pvp o ty ani nemluvim, a ty crates? Proc nemuzete zanechat aspon the OG veci jako Legendary crate, epic crate, ultra crate a pridate takovou blbost !!!!! Uz kvuli tomu strasne hodne hracu quitlo vas server!!! Ztracite lidi a ja jsem dalsi znich pokud neco nezmenite. Tenhle mesic jsem vam donatla  800korun a jsem top zakaznice mesice a vy mi pridate takovou blbost. Prijde mi to az moc. kouknete se nekdy do chatu jak se lidi na to stezujou. 

 

Proto vas zadam mily admin team! Zruste aspon ten ./ce plugin my ho tam necheme!!!!! kouknete se do chatu jakej na to lidi maji nazor, Nebo se leyli pripoj na ten server a zeptej se co si o tom myslej lidi vsichni napisou jak je to nanic. Tim ze si vytvorite nejakou blbou anketu jeste predtim nez se ten plugin prida neznamena ze ho lidej chtej ten bych na vasem miste vytvoril anketu protoze ted si lidi na to udelali nazor!!


Nechte nam nas starej skyblock SACRED!!!!!!!!!!!

Tohle uz neni ono a pokud neco nevratite tak ztratite hodne hracu

 

Napad a zpetna vazba byla vytvore po prozbe 10 hracu + vsechny memberu ROYALTY CREW!!!!

x 2

Instagramy : @kingordak @betty.clnt

Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Dobrý den,

váš názor vám neberu, ale tuto modernizaci považujeme za krok dopředu. Defacto se nic neodebralo, nezměnilo, /ce si odhlasovali sami hráči v anketě 222 hlasů pro, 77 hlasů proti. Rozhodně se nejedná o Skyblock Dawn v2, je to stále Sacred, pokud nemáte rádi změny k lepšímu, založte si vlastní server.

x 2

Před 3 lety