Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Nápad
Článek napsal Awos_

Ahoj,

Poslední dobou přemýšlím proč není /res kick jméno v normálních příkazech hráčů, ale jen pro ranky. Ano chápu, že ranky mají určité výhody, ale přijde mi že zrovna tohle by mohlo být v základu. Už jenom z principu toho když vám někdo leze do resky nebo dělá nějaký nepořádek. Je pravda, že je sice /res set move f, ale když už je v residenci tak ho z ní prakticky nedostanete. Vlastním kasíno a je velmi časté, že lidé afkují před despenserem a tím pádem lidi nemají šanci automat použít, takže bych tuto možnost velmi ocenil. Pokud by to nebylo možné, tak aspoň aby /res set move f portlo hráče mimo resku. Děkuji.

x 2
Před 3 letyNaposledy opraveno: Před 3 lety

Jj. Viem o čom hovoríš až velmi dobre. Ja keď robím event barvičky a je koniec, nedaj bože aby hráč odišiel a nemôžem ho nijak vyhodiť z resky. Tým vlastne znehodnocuje resku a brání iným hráčom k hladkému priebehu eventu

x 1

Neštvi ma kyde

Před 3 lety
BrawlCraftMC:

Tým vlastne znehodnocuje resku a brání iným hráčom k hladkému priebehu eventu

Ak by si chcel, mohol by som ti s tým pomôcť. Mám rank Elite, teda práva na /res kick, stáči ak si ma pridáš do friendov na TE (/f add Twerzyy) a na discorde taktiež: Twerzyy #1394, ak by si robil event, a napísal by si mi do friendov (/f msg) tak by som ti s tým kľudne pomohol, teda kickoval by som hráčov z resky.

x 1
Před 3 lety

Děkuju za nabídku, možná to někdy využiju, ale myslím si, že by zrovna tohle mohlo být v normálních příkazech hráčů bez ranku

Před 3 lety

Dobrý den,

chápeme vás, bohužel však tato výhoda byla stanovena VIP rankům již v minulosti, nepřijde mi tedy vhodné to teď dávat klasickým hráčům, jelikož by z toho ti lidé, kteří si to zakoupili kvůli tomu mohli být nešťastní. Omlouváme se.

x 1

Před 3 lety