Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Stížnost na vedení serveru
Článek napsal 3rr0rCZ

Dobrý večer, 

Chtěl bych podat stížnost, ale není zde žádná sekce která by pojala tento příspěvek. 

Hrají se svým kamarádem skyblock Down, už je večer takže jsme si řekli že půjdeme spát za chvíli a budeme afkovat na farmě, kde máme přesný počet 250 spawnerů. Mobové se začali trošku rychleji spawnovat a shodilo to nejspíše server.

Po nějaké chvilce se připojíme na server a někdo z Admin Teamu nám vezme naše spawnery bez jakéhokoliv udání důvodu? 

Nechci být drzý, ale přijde vám to normální někomu vzít jen tak bilion peněz ve spawnerech? A nic nenapsat a nijak věc neřešit? 

Už jednou jsem tu řešil něco z Admin Teamem a vystupovali moc profesionálně a jak je to tady přísné a jak se musí všechno dodržovat a vy nám něco vezmete a neudáte důvod? To mi moc profesionální nepřijde.

To že postavíme farmu na golemy a shodí to server i když jsem dodržely všechny pravidla za to nemůžeme my, chyba je na vaší straně, asi zde máte nějakém problém, chybu se spawnovaním ale za to my nemůžeme. 

Takže žádám o navracení spawnerů nebo peněz za ně a za omluvu vašeho neprofesionálního jednání, děkuji ????.

Předem se omlouvám za chyby v textu je to psáno rychlo na mobilu. 
Tento příspěvek nemá účel někoho pohoršit nebo urazit.
Je to čistě můj názor na věc.

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

vytvořte si ticket na discordu, za smazání spawnerů se omlouváme, v danou chvíli nešlo nic dělat, v ticketu s vámi vyřešíme problém podrobněji.

Před 4 lety