Nick / Jméno na serveru: TuziCZ
Člen A-Teamu který udelil ban: Takamala
Platforma: Minecraft
Dôvod banu: Nepovolené modifikace
Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie: Dobrý den, zprvu chci říct, že zde budu mluvit jen pravdu a nebudu lhát. Zde se nachází video, ze kterého jsem byl zabanován - https://ctrlv.tv/UolA. Nevěděl jsem o co se jedná. Poté co jsem zhlédl toto video tak už jsem věděl co se děje. Vidíte tam killauru někde? Autoclicker či triggerbot? Ne, všechno ne. Hraji na kompletně vanilla launcheru na mém notebooku. Také jsem nechápal, proč jsem pořád do něčeho bouchal, ale potom mi to došlo. Na noc jsem si dal penál na notebook a potom jsem ho přiklapl (Udělal jsem to z důvodu toho aby se mi nevypla obrazovka. Když by se mi vypla, byl bych vyhozen ze serveru a nemohl bych být AFK.). Tento zmíněný penál způsobil to, že byl snímán touchpadam (Natlačen na touchpad). Tudíž jsem jakože pořád držel "Mouse1" (Attack/Mine).
Hned mohu ospravedlnit všechny záběry z tohoto videa.
První Teleport - Poprvé co mě Takamala teleportnul, tak měl střed obrazovky namířený pryč, nekoukal se na to sklo. Tím pádem jsem nic nekopal/neútočil.
Druhý Teleport - Zde se kompletně vyloučila Killaura nebo Triggerbot. Na nic jsem neútočil, nýbrž kopal jelikož jsem měl crosshair zase namířený do vzduchu.
Třetí Teleport - Na tomto záběru už můžeme vidět, že se něco děje. Můj penál, který pořád mačkal na touchpad, začal působit. Začal jsem níčit ty bloky a takto to mohlo pokračovat donekonečna až by mě vyhodil restart serveru ráno. Poté co jsem zníčil poslední block v mém dohledu, přestalo to.
Shrnutí - Když vás někdo teleportne a vy držíte tlačítko pro útok, nebudete na nic útočit. Nefunguje to. Zato když by vás někdo teleportl před block tak na něj automaticky útočíte (těžíte). Myslím si, že toto byla jednak chyba z mé strany, že jsem si toto nepohlídal, ale žádné nepovolené modifikace jsem nepoužíval. Jsem už nějakou tu chvíli zákazník měsíce a hackovat bych si nedovolil.
Doufám, že jste toto pochopili a za kladnou odpověď předem děkuji.
TuziCZ