Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Problém s animal eggmi
Článek napsal Dic747oR

Klient: 1.16.3 - default bez modifikácií
Popis chyby: Kúpil som v shope spawn eggy, egg mi nešlo nikde v reske položiť - okrem teda jedného bloku. Tam sa mi podarilo dať 2 ovce. Všimli sme si však, že ovce sa vôbec nehýbu - stáli na mieste a ani nerotovali. Pogooglil som problémy s pluginom Residence - je to nahlásené už pár mesiacov, hráči s tým majú problémy, chyba je v reskách (že mobov nejde niekedy spawnovať a vôbec sa nehýbu, nereagujú). Čerešnička na torte - každých pár minút server maže itemy na zemi, rovno mi zmazal obe ovce, za ktoré som zaplatil $1600 dokopy. Pls poriešiť, nech to nekazí experience hráčom. Diky.
Jak chybu replikovat? (opětovně projevit chybu): Prihlás sa ako hráč, kúp si eggy mobov v shope, skús ich pokladať do nejakej svojej novej resky (aj s /res set animal true to nejde). Niekedy sa to môže podariť, mob sa ale hýbať nebude. Moba zmazanie itemov taktiež zmaže.

Případné videonahrávky/snímky obrazovky: bol to moment, nedalo sa predpokladať, čo sa stane. Záznam nieje.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

nejedná se o chybu, v residenci si musíte nastavit spawnování zvířat. Ohledně mazání entit, taktéž se nejedná o chybu, pokud bychom nemazali entity, na serveru by za 20-30 minut nešlo ani hrát.

Před 4 lety