Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno zmiznutie spawnerov
Článek napsal jouik

Zdravím čávo
Verze vašeho klienta: Forge 1.12.2 (alebo ako sa to volá)
Platforma: skyblock down

Popis chyby: zmizlo mi 39 spawnerov zo skyblocku dawn jeden deň (sobota 24.10.) som dostaval farmu na skeletonov umiestnil som ich tam tie spawnery a na druhý deň tam bol iba jeden nechápem to lebo na vyťaženie spawnerov mám právo iba ja takže to musí byť nejaký bug skúsil som ten jeden aj vyťažiť crowbarom ale stale to ukazovalo že je len jeden a ešte jednu vec som urobil kupil som jeden skeleton spawner a dal som ho do neho že či sa nenačítajú nejako a nič teraz mi to ukazuje že tam mám dva a toto ma trochu dosť odrádza v hraní na servery lebo čo ak sa to stane aj na budúce. Ten spawner je umiestnený na súradniciach -37803, 92, -30600

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

" XD

Mas smolu neuznaju ti to napisu ti toto "na souřadnicích se nic nenachází, nahlášení tedy zamítám.

" XD

Tak potom končím so serverom to je eazy

Před 4 lety

ale pred tým než nadobro skončím so serverom tak prosím o preriešenie A-team

Před 4 lety

Halooo Leyji neviem či sa ti toto riešiť nechce alebo čo ale ja by som chcel vedieť či sa mi vrátia spawnery alebo už na servery nebudem hrať

Před 4 lety

Dobrý den,

na řešení tohoto problému pracujeme, vyčkejte. Ovšem pokud na našem serveru hrajete jen kvůli pár spawnerům, můžete server opustit a nehrát zde.

Před 4 lety

Nie hrám tu preto aby som si užil hru a preto sa mi moc nechce opúšťat server ale keď mi majú zmiznúť len tak spawnery čo ak sa to stane aj na budúce treba myslieť na budúcnosť boyzzz

Před 4 lety

Dobrý den,

vzhledem k tomu, že jste nedodal žádné důkazy, nemůžeme vám "zmizelé" spawnery navrátit.

Před 4 lety