Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban reakce odpověď / nová žádost
Článek napsal victor_CZ

Nick / Jméno na serveru: Victor_CZ

(Člen A-Teamu který udelil ban: _Vojtas_, nebo lampicka456)

Platforma: Minecraft

Dôvod banu: slovo "dopredele"

Vaše vyjadrenie/ospravedlnenie:

Stavím zábavní park a hráč který si chtěl u mě vydělat mi chíli pomáhal a pak mi začal ničit horskou dráhu. Nejdříve jsem se ho pral proč to udělal, proč to ničí a on mi napsal že si hraje. POSLAL JSEM HO SLUŠNĚ DOPRDELE. než jsem mu stihl odebrat práva zničil celodenní práci. Pak přišel okamžitý muteban a já už se nemohl ani bránit. 

Žádám o okamžité unmute jelikož se domnívám, že potrestaný by měl být onen hráč Tampau nebo tak nějak. Historie chatu není přístupná díky muteban. 

Ten kdo ničí záměrně cizí práci na vašem serveru není vítán.... nebo ano? 

Zdravím, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá, okamžité unmute nedostanete, nikdo z nicků, co zde uvádíte, nejsou členové AT. Přeji hezký večer. 

Jako vážně za slovo doprdele ban na 2 dny a ten kdo porušil pravidla serveru potrestán nebude? Víš co je absurdní? Na serveru jsme byli 4. Já, ten co mi lstí zničil moji práci, Vojtas, a lampicka. ON MI ZNIČIL CELODENNÍ PRÁCI. Byly tři hodiny ráno, takže jsem usoudil že když ho pošlu doprdele žádný děcko tím slovem neohrozím. Pravidla jsem na rozdíl od toho co mi zničil práci četl. §2 Pravidla jednotlivých serverů Survival Je zakázáno griefovat, ničit přírodu a stavby ostatních hráčů...

Odpověď a zamknuté vlákno abych nemohl reagovat. (znovu umlčen)

Zdravím, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá, okamžité unmute nedostanete, nikdo z nicků, co zde uvádíte, nejsou členové AT. Přeji hezký večer. 

Píšu tedy sem aby bylo jasné: 

Jako vážně za slovo doprdele ban na 2 dny a ten kdo porušil pravidla serveru potrestán nebude? Víš co je absurdní? Na serveru jsme byli 4. Já, ten co mi lstí zničil moji práci, Vojtas, a lampicka. ON MI ZNIČIL CELODENNÍ PRÁCI. Byly tři hodiny ráno, takže jsem usoudil že když ho pošlu doprdele žádný děcko tím slovem neohrozím. Pravidla jsem na rozdíl od toho co mi zničil práci četl. §2 Pravidla jednotlivých serverů Survival Je zakázáno griefovat, ničit přírodu a stavby ostatních hráčů...

x 2
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, hraním na našem serveru souhlasíte s pravidly a jejich neznalost vás neomlouvá. Pokud vám někdo zničil res, můžete si napsat na forum, dodejte souřadnice res a nick hráče. Nezakládejte si stejný článek o unmute vícekrát, mohl byste bejt potrestán i zde na fóru. Přeji hezký den. 

x 1
Před 4 lety

Dobrý den,

vyjadřuji se na základě vašeho příspěvku na zeď mého profilu, kterou čtu minimálně, ovšem uhodila mě do očí tak dlouhá zpráva, tak se k dané situaci musím vyjádřit. Samozřejmě, na serveru je spoustu nepoctivých hráčů, nelze je všechny úplně pohlídat, v prvé řadě byste si určitě neměl pouštět neznámé hráče do resky a dávát jim jakékoliv oprávnění jelikož nikdy nevíte, co mají za lubem. Pokud k takovéto situaci dojde, měl byste se určitě chovat dle pravidel a řešit problém s klidnou hlavou. Úplně v pohodě můžete napsat sem na fórum do sekce nahlašování hráčů, dodat souřadnice resky a požádat o potrestání daného hráče a navrácení oblasti zpět. 

Po prozkoumání důkazů máte ban právem, vaše chování bylo velmi neadekvátní.

Ještě se vyjádřím k admin týmu, který podle vás "jen" kopíruje a vkládá odpovědi do threadů. Možná byste se měl nejdříve podívat, kolik zde řešíme problémů za den, není to však jen na fóru, ale také na Discordu a e-mailu. Individuální slohovka pro každého hráče zvlášť by nám zabrala nesmírně moc času a nedělali bychom celý den nic jeného.

Menší dodatek: rank Immortal ani Overlord není člen admin týmu, v případě Immortala se jedná o nový rank, který lze zakoupit na našem storu a Overlord je limitovaná edice, tedy vám nemohli udělit ban hráči _Vojtas_ či lampicka456.

x 1

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety