Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žádost o unban :/
Článek napsal Ondra_Dugocrew

Nick: TomLans

Banující: Ryzaaa_

Platforma: Survival

Důvod banu: Obcházení banu[2x]

Dobrý den, rád bych požádal o unban na můj účet TomLans kde jsem dne 21.12 2019 dostal ban za Obcházení trestu[2x] , ban jsem dostal od helpera Ryzaaa_. O unban žádám, protože jsem žádnž trest neobcházel a navíc jsem v ten den nedělal žádné podezřelé aktivity za které bych mohl dostat ban.

Z účtu Ondra_Dugoncrew píšu, protože mi nějak nešlo založit účet se jménem TomLans a tak píšu z mého starého účtu.

Budu rád když si žádost přečtete a posoudíte případný unban.

Hezký zbytek dne

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý deň.

Kontrolovál som vašu IP a mali ste už nanej raz ban

Pytal som sa vás nato zda to neni vaš bratr alebo niekto som dostaval ignor

tak som konal a zabanoval vas,vaša žiadost sa zamieta prajem zbytok krasného dňa

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 5 lety

Mohu se vás zeptat kdy jste se mne na to ptal? Je totiž možné že jsem byl zrovna AFK. A  bratra se zeptám jestli někdy už dostal na Trenendu IPban

Před 5 lety

Takže teď jsem se zeptal bratra a ten mi řekl že už IP ban dostal, překontroloval jsem jeho účet (Ondra_Dugoncrew) a zjistli že ten IPban fakt má. Já osobně už jsem na Trenendu měl jeden ban za Nepovolené modifikace na 10 dní, od té doby dostal ban už jen bratr, když šel na Trenend v období zrovna když jsem měl ban.(Bratr dostal IPban za Obcházení trestu)

Před 5 lety

Bohužel, unban nemůžeme udělit, jelikož připojení se stejnou IP adresou, na které byl udělen ban, se počítá jako obcházení banu. Budete si muset domluvit s vrstevníkem, aby nepoužíval modifikovaný klient. Nicméně trest bohužel zrušit nemůžeme.

I was there, ZorT.
Před 5 lety

Fakt už nechci otravovat, ale nemohli byste ten IP ban změnit, např na ban na 30 dní. IP ban mi přijde jako příliš vysoký trest.

S pozdravem TomLans

Před 5 lety